Update aug/sept 2021, deze lieverd heeft haar gouden mandje gevonden inmiddels. Dank je wel allemaal voor het meezoeken en meeleven. Het gaat heel goed met haar en haar nieuwe baasjes.

 

Update aug/sept 2021, deze lieverd heeft haar gouden mandje gevonden inmiddels. Dank je wel allemaal voor het meezoeken en meeleven. Het gaat heel goed met haar en haar nieuwe baasjes.

03-07-2021
Gezocht een nieuw goed thuis voor een lieve IJslandse Hond, een teefje van 13 jaar.

Door privé omstandigheden moet deze IJslander helaas weg en wordt er een nieuw huisje gezocht waar ze lang mag blijven wonen en haar oude dag mag uitkwispelen.
Heb jij interesse of weet je iemand die naar een herplaatser op zoek is, laat het dan even weten.

Qua karakter is deze lieverd een echte IJslandse hond. Alle ras-eigenschappen bezit ze. Zowel de gezellige, sociale, leergierige, ondernemende kant als het eigenwijze, uitermate communicatieve en hoedergedrag dat zo kenmerkend is voor de IJslander.
Ze kan goed met honden en ook met katten als ze blijven zitten. Lopen ze weg dan rent ze mee. Ondanks wat lichte atrose kan ze lange wandelingen(5 a 6 kilometer) nog makkelijk aan.
Ook kan ze goed 4 a 5 uur alleen zijn, als het moet, maar het liefst is ze natuurlijk bij jou.
Ze gaat graag op muizenjacht en daarna even afkoelen in de (modder) sloot.

Voor meer informatie stuur even een email naar info@koninginvanpieterburen.nl
of een belletje naar 0623161597(ook voor WhatsApp)

Het komt gelukkig bijna nooit voor, maar een enkele keer is er een herplaatser. Ben jij juist op zoek naar een oudere hond, of wil je je eigen hondje herplaatsen, vraag dan gerust voor meer info.
Met veel zorg proberen wij dan een nieuw liefdevol adres te zoeken.

15 jarige Ysja

werd op haar hoge leeftijd geplaats in Dortmund en heeft nog vele gelukkige jaren gehad. Zelfs elke zomer gezeild. Het stoere dametje is inmiddels overleden.