4 oktober 2020

Dag 59

Dag 59

Alles lekker rustig vandaag. Skaga is superdik en dweilerig. We verwennen haar met massagetjes en lieve woordjes en geurtjes van Hilma( van Loki Frä Fridarstödum). Basil is haar favoriet en ze komt het zelfs halen. De ruimte onder mijn bed is vandaag dicht getimmerd want ik was met de dag banger dat Skaga daar zou gaan bevallen. Paar keer per acht werd ik wakker en vroeg haar dan eronderuit te komen en steeds weer opnieuw eronder. Je zal maar door het bed krakken ook en dan boven je op je lieve hondje… brrr…. Kan nu niet meert! Lang leve Finkie!
Kijk es naar CatweazleBeertje hihihi, ik lach haar niet hardop uit. integendeel het is heel extra lekker nu om haar te knuffelen, ze heeft een heel lekker dikzachtwarm huidje die je nu echt kunt voelen met haar zwangerschapsverharing. Ze lijk t heel mager, maar dat is ze niet hoor, ze is zelfs weer een klein beetje te dikkie.
En dan die Twitter, zie haar eens trots zitten! en zo lekker naast onze liefste Freyja, dikke vriendinnen zijn het inmiddels.
Nou dat was het weer hoor voor vandaag vanaf het Pieterburenfront. Veel liefs van ons allemaal. Ik kon niet kiezen, dus dan alle twee foto’s in een collage.

Leave A Comment