12 oktober 2020

De Weide wereld

In de auto naar Ezinge!

Ik, Twirre, ga de weide wereld in! Vandaag begin ik in Ezinge. Lekker eerst een autoritje ernaartoe. Ik mag voorin, wel aan zo’n ding voor de veiligheid, harstikke lastig , want nou kan ik niet bij Hetty op schoot. Dat strakke dinkje is net ietsje te kort. Misschien kan ik er een knaagje aan proberen als ze net even de andere kant opkijkt? Nou vergeet het maar, ze heeft één oogje op de weg en één heel groot oog steeds naar mij. Ik hoor haar net praten dat ik mag blijven slapen, ook omdat ik al zo zindelijk ben. Ja vind je het gek, thuis liggen van die matjes waar iedereen het op doet, zelfs tante Skaga, nou dan ga ik echt niet in de regen naar buiten hoor, gekketwitter zeker, nee hoor dan doe ik dat ook. Maar hier durf ik dat niet, alhoewel er wel zo’n beest rondloopt die niet blaft en die laat wel es wat vallen op de grond waar ik dan weer niet aan mag komen, zelf s niet eens snuffelen. Dat vind ik wel jammer want het ruikt zo lekker.

Ik met Huggy.

Nee verder is het hier heel netjes, dus dan ga ik netjes voor de deur staan. Als ik dat thuis dan zien ze me niet eens, veel te druk met die andere pupjes die notabene in mijn geboortebedje liggen! Maar eerlijk is eerlijk, ik kan niet wachten tot ze eruit mogen, dan kan ik er lekker in bijten!

Ik ben natuurlijk goed fotomodel!

Leave A Comment