8 mei 2019

‘Gelukkig heeft Miss Bera baby Skaga nog’

Miss Bera met haar ‘baby’ Skaga en vriendinnetje HKH Freyja II

Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle vele lieve reacties. Ik heb me suf gehuild en zeker als ik weer een lief berichtje las. We waren gisteren niet op aarde en vandaag na een goed nachtrust zijn we weer geland. Op het moment dat Wim Magni ging begraven maakt ik een envelop open en met daarin een hele mooie troostkaart van Terschelling, met een klein vosje wat naar de sterren kijkt, alsof het kleine Magni zelf was. Dankjewel Nienke en Cees. Vandaag weer aan het werk in de B&B maar ook tijd voor een wandeling met onze meisjes en zo ook ben ik vanavond gewoon naar de hondentraining gegaan met Skaga. Wim eerst mee, maar dat bleek al gauw dat dat niet kon, want Miss Bera gillen als een mager speenvarken, haar baby Skaga ging weg. Dus Wim gauw terug naar de bus. Arme Bera en zo zie je maar, het verdriet, het gemis is toch bij Bera er wel. We gaan er bij stil staan en aandacht aan geven en het komt vast wel goed, het heeft tijd nodig. Onze dierenartsen hebben onderzocht wat het nu is geweest is en ook wat opgestuurd. Het zag er niet goed uit en over een week hebben we de uitslag. We krijgen Magni er niet mee terug, maar het is wel fijn om uiteindelijk te weten wat het nu geweest is. Wil je hier meer over weten stuur dan even een pbeetje, mailtje of appje.En dan onze Skaga en de training in Warfum, ik had natuurlijk niet geoefend deze week, vorige week wel en ze wist nog alles hoor, slim dametje. Met de oefening linksrechtslinksrechts lopen, dacht ik hup we proberen het gewoon en ja hoor madammeke liep gewoon netjes los mee en deed wat ze moest doen. Wel als een danseresje natuurlijk(ze loopt niet, ze huppelt als een veertje) en flink mij allerliefst aankijken. Zo liet ik vanavond twee gasten in de B&B zien wat de meisjes zoal niet kunnen en zo ook wat doggydancepasjes. Ik deed het met Bera maar dat pikte Skaga niet en hup , zo had ik twee twistende dames om heen en Freyja kijken zo van “Hallo dat leer je mij toch ook nog wel even hè!” Dat wordt nog wat in de videoclip van Gre Parelmoer. Of wie weet doe ik wel een leuk clipje privé met hun. We gaan er flink voor trainen. We doen de kopjes vooruit en gaan er weer voor en koesteren ondertussen de herinnering aan Magni.Nogmaals heel erg bedankt voor alle liefde die we van jullie allemaal mochten ontvangen.

Genieten van het bos in Wehe den Hoorn
En natuurlijk gaan we daar in onze camper naartoe!
Miss Bera en haar troostbaby Skaga!

Leave A Comment