11 april 2017

Duke en King

Jippie, we hebben twee dek-reutjes erbij. En wat voor! Ze zijn zo knap. Maar ik ben natuurlijk wel bevooroordeeld want ik ben hun mensen-oma.
Beide zijn ze goed getest, HD A en vrij van alle oogafwijkingen.
Straks nog voor het eerst naar de clubmatch in juni in Hoenderloo, ik ben benieuwd hoe de mannen het daar doen.
Voor meer info zie bij de dekreuen.
Koningsblauw heet mijn nieuwste column bij de Onze Hond, om het te lezen moet je nog wel even wachten, het verhaal komt pas over drie maanden erin… Klein stukje kan ik wel verklappen, onze HKH Freyja heet nu PunkieFrey.

ijslandse hond punk

PunkyFrey

Nog een avontuur:
Vrijdag gingen we met een stelletje fotografen op slangenjacht, waaronder angsthaasje ikzelf, ergens in de buurt van Eelde en de hondjes mochten bij Louwke logeren. Na afloop(met nog geen slang op de foto, wel gezien, maar net toen ik dacht  ok een rattenslang, het lijkt wel een grijze grote vieze worm, kroop hij weer weg in z’n holletje.
Hieronder een foto gemaakt op de tweede dag, door bofkont Andre Vondeling, terwijl wij op onze expositie zaten in Noordlaren ging Andre terug naar de plek waar de slangen inmiddels lagen te zonnebaden in het natuurgebied.

juvenile grass snake, ringslang, Andre Vondeling

Ringslang, Juvenile Grass snake, Fotograaf Andre Vondeling

Na afloop gaan we de hondjes ophalen in de paardenwei ernaast, wat een feest, rennen met de IJslandse paarden en de IJslandse honden familie en bergen paardenpoep opeten en het mag allemaal en stinken! Bluh!

in the run

RUNNING!

in de run

Icelandic dogs with their Icelandic Horses

Icelandic dogs eating youknowwhat

Yammie!

Icelandic dogs running with their Icelandic horses

Herding the horses

Icelandic dogs running with Icelandic horses

Herding her Icelandic horses

 

Leave A Comment