29 maart 2020

H E L P

AU AU Hellup!

Kijk nou hoe zielig! Ik schiet in de lach en moet denken aan één van mijn mastiffs vroeger, Wubbe, een hele stoere, maar met oh zo’n klein hartje. Op een dag liep ik met hem door Harlingen en opeens zag ik dat hij steeds z’n voorpoot omhoog deed tijdens het lopen, maar zag ik het nou goed? Ja hoor Hij deed het alleen als ik keek. Maar goed we gingen toch maar naar de dierenarts ermee. Het bleek voor 95% aanstellerietus te zijn en voor 5 % een verstuikt teentje. Miss Bera doet hetzelfde, steeds als ik kijk dan gelijk het pootje omhoog en ook een beetje haast schamend schuldig erbij kijken. En zeg nou zelf is het geen aandoenlijke aanblik? Dokter Finkie gaat haar onderzoeken en masseert haar pootje even voorzichtig en ja hoor:
G E N E Z E N !

Voor het ‘ongelukje’

Leave A Comment