5 april 2017

Herplaatsing

Vandaag gaat mijn blog over de knappe oom van Miss Bera. Afgelopen maandag waren we bij deze knuffelkont op visite. We hopen dat hij snel een gouden mandje vindt, hij verdient het echt.
ijslandse hond

DRINGEND
We zoeken met spoed een fijn tehuis voor een IJslandse hond. Een gecastreerde reu van 9 jaar oud.
Wie heeft veel geduld, veel tijd en heeft veel liefde te geven voor deze knappert. Hij verdient het zo.
Zijn hobby’s zijn heel veel knuffelen, mee aan de fiets en lange wandelingen. Hobby’s zijn ook stokjes en balletjes maar daar is hij ook heel bezitterig mee, dus dat is zeker met hele jonge kinderen niet goed om met hem te doen. Met mijn eigen HKH Freyja II kan dat ook niet en ach er blijven genoeg leuke andere hobby’s over, toch?
Het is belangrijk dat je als baas of bazin de hond leidt, begeleidt en richting geeft. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met (pool)honden en kennis hebt van het karakter van de IJslandse hond. Of je goed inleest.
IJslanders zijn heel gevoelig en zeer intelligent. Daarom is consequent en liefdevol zijn met deze hond het allerbelangrijkst.
Wie kan hem nog een leuk leven geven? Of weet je misschien iemand anders waarvan je denkt dat is een goeie match? Stuur even een pb.
Delen is lief.
We are looking for a new sweet home for this Icelandic dog(male, castrated, 9 years old). It’s the pretty uncle of our Miss Bera and younger half brother of HKH Freyja II.
If you are interesting please write a private message to me…

Deel dit bericht!

2 Comments

 1. josee deeijen 11 september 2020 at 16:44 - Reply

  Wat is de reden van de herplaatsing?

  • frahalendi 13 september 2020 at 23:00 - Reply

   Dat kan om verschillende redenen zijn. De baas kan niet langer voor de hond zorgen omdat hij of zij ziek is of te oud. Verhuizing naar het buitenland.
   Helaas geen tijd meer. Allergie. Of de hond vertoont ‘problemen’ die op het oude adres niet opgelost kunnen worden.

Leave A Comment