27 november 2018

Kleine Skaga

Skaga 27-11-2028
Wij zijn eindelijk thuis! Wat een dag!
Het vliegtuig landde een half uur eerder dan gepland, dus ik denk wind mee. Ik dacht ok, dan komen de pups ook een half uur eerder vrij misschien. Nou nee hoor, pas 1½ uur later. En nou niet dat wij ons niet vermaakten want dat deden we echt wel. We hebben heel wat afgekletst met elkaar. Wat ontzettend leuk ook om iedereen te ontmoeten, ook de nieuwe baasjes van Odinn, Richard en Petra. En ook Coen en Natasja kwamen de hondjes verwelkomen.
En de hondjes! Het krat waarin ze reisden met z’n tweetjes was schoon, geen poepjes erin of plasjes. En dat voor pups van 15 weken oud. Echt toppertjes.
Ingeborg, nogmaals zo ontzettend bedank voor alles wat jij hebt gedaan om het zo goed mogelijk te laten verlopen allemaal, alle randgebeuren douane enz, alle voorwerk wat je hebt gehad met Canada en alle raad en tips die je me gaf en nog. Echt top, zonder jou was het niet zo smooth verlopen… Ik had er geen echte zorgen om. Leuke Max maakte foto’s, ben erg benieuwd! Dankjewel daarvoor. En natuurlijk onze eigen Finkie Finkers te filmen.
En dan natuurlijk lieve Tristan en David! Wat hebben jullie ons een fijn hondje gegeven. Zo ontzettend lief en wel opgevoed. En wat zien ze er allebei blakend van gezondheid uit, geweldig! Onze eigen dametjes zijn ook al helemaal in love met haar en andersom ook. En alle speeltjes worden nu onderzocht en zowaar eerlijk gedeeld.
Dankjewel. Grande bisous pour les deux!
[wpvideo d7Nn0ZP7]

Leave A Comment