14 december 2017

Liefde

Afgelopen week stond hier in het teken van de liefde en ook van de Winner in Amsterdam. Ik sta met Miss Bera en ja hoor ook HKH Freyja(is inmiddels weer helemaal beter) in de stand van de IJslandse honden vereniging
Vooral Freyja showt goed en gaat in hun hokje mooi vooraan liggen zodat ze alles rustig kan overzien. Miss Bera zit wat verder naar achteren en blijft de hele dag wat kletsen tegen Jan en Allemannie en ook tegen ons, want er staat ook een potje met snoepbrokjes op de tafel en ja die blijft er natuurlijk lekker uit zien. Als ik dan met de hondjes even aan de wandel ga en terug kom dan kijkt vooral HKH Freyja II mij wel heel vuil boos aan. Zij hoort toch echt niet in een hokje met van die gevangenis spieltjes! Maar als ze eenmaal weer erin zit dan ontdooit ze gelijk en zet opnieuw haar schattigste snoetje op en gaat lekker liggen op de dubbele kleedjes , die dhr. Finkers dan weer voor haar heeft neergelegd.

HKH Freyja II en Miss Bera achter de spieltjes

HKH Freyja II en Miss Bera achter de spieltjes…

Dan heb ik ook nog een extra foto opdracht, het fotograferen van de eerste IJslander die meedoet aan de Doggydance kampioenschappen! Nou dat is ja fantastisch. Linda Keymis met haar Pippin staan startklaar. Linda in een heus Viking kostuum, wat zien ze er beiden prachtig uit!

Doggydance Winner IJslandse hond 2

Linda Keymis en Pippin – doggydance  ©AstridWeversPhotography

Doggydance Winner IJslandse hond 10

Doggydance with an Icelandic dog ©AstridWeversPhotography

Doggydance Winner IJslandse hond

Icelandic dog Winner 2017 ©AstridWeversPhotography

En dan na een lange dag van heel veel indrukken gaan we voldaan naar ons logeeradres
en bereiden we ons voor op het tweede avontuur van de week… DE LIEFDE!
De knappe zoon van onze Miss Bera staat gereed voor een dekking met zijn vriendin Sylke. Voor beide is het de eerste keer en het jonge grut wil maar al te graag, misschien wel te graag en na een nachtje overblijven bij haar vriendje besluiten we toch naar De Dekmeester te gaan in Nunspeet. En met succes! Dus nu is het afwachten of het allemaal ook echt gelukt is en of we een nestje kunnen verwachten begin februari van dit mooie stel. Over vier weken is de echo, dan weten we meer. 
Ondertussen wachten we ook op de loopsheid van onze Miss Bera, ze houdt ons nog even in spanning…

Icelandic dogs in love fb

Gjúki (Duke) frá Fridarstödum en Sylke

loving Duke x Sylke Icelandic dog fb

Duke en Sylke zo verliefd

Wordt vervolgd…

Leave A Comment