15 maart 2022

Miss Bera 11 jaar!

Mijn allerliefste allersweetste mamaBeer is vandaag 11 jaar geworden. Miss Bera is mijn allergrootste vriendin, wijkt nooit van mijn zijde. Wast alle meisjes hun oogjes elke dag en ik was de hare. Zij past op mij en ik pas op haar. We liggen elke nacht kontjekontje. Zij gaf mij m’n allergrootste cadeau ever met de geboorte van Twittertje. De wereld was boos maar wij en gelukkig velen met ons waren zielsgelukkig. Beertje, lieve Beertje, mijn liefde voor jou kan nooit meer stuk en ik hoop jou nog heel lang om me heen te hebben. Morgen gaan we verjaardagsfoto’s maken maar voor nu posten we deze prachtigste foto ooit, van jou(bewerkt door Maggý).

My sweetest mommyBeer is today 11 years old. She is my sweetest, biggest friend, always on my site watching me and taking care of me. She washes all the girls her eyes everyday and I wash hers.
Every night we sleep tight to each other. Lovely warm, both snoring softly.
You gave me my biggest present ever your daughter Twittertje. The world was angry but we and many with us where as happy as could be. Beri, sweet Beri, my love for you will never end and I hope we can enjoy our lives for a long long long never ending time. Tomorrow we are going to make some birthdayphoto’s but for now we celebrate with this stunning sweet photo(worked on by Maggy), Here you where pregnant of your second litter.

Leave A Comment