14 juli 2017

Nog een weekje?

Miss Bera IJslandse Hond.jpg

Puppy-nieuws
Ja HALLO ZEG! Ik moet nog een weekje, of zal ik jullie verrassen? Vannacht was ik al heel heftig een nestje aan het graven op mijn vrouwtjes bed, nou ja van de vriendin van mijn vrouwtje, want we waren aan het logeren. En ze werd heel boos en zij dat ik maar moest wachten tot we weer thuis waren, dan kon het wel. Nou ik denk dat mijn vrouwtje er vannacht ook nog echt niet blij van wordt hoor hihihi, ze heeft nog niet eens het puppybed klaarstaan! Het schijnt dat ik nu mijn echte eigen kamer krijg met een eigen ingang. Ik ben erg benieuwd, zaterdag komt de timmerman langs. Als het klaar is stuur ik wel een fotootje. En ze is zelfs aan het verven, want het moet er nu heel netjes allemaal uitzien, want het schijnt dat deze pupjes erg speciaal zijn. Nu dat zijn mijn pupjes toch altijd al?! Ze denkt zeker dat de tv langskomt ofzo, nou ik denk het niet hoor, ik blijf gewoon mezelf en geniet lekker van alle aandacht die ik nu krijg.

Pootje van Miss Bera en tot de volgende keer!

Leave A Comment