14 mei 2018

Noorwegen

Wij zijn op zoek naar iemand die op ons huis en evt in overleg ook op de B&B ( Koningin van Pieterburen) wil passen. In de laatste week van juli en de 1e week van augustus. Rond deze periode. Mogen ook meerdere personen zijn en ook bv voor een week ipv 2 week. Zoals de meesten van jullie al wel weten, mag en gaat Wim een camper kopen en ik krijg dan vier hondjes ipv twee(sssst!). Misschien huren we ook eerst wat. Hoe dan ook, we willen graag deze weken met twee vrienden van ons, ook met elk een IJslandse hond, gezellig naar Noorwegen! Onze honden gaan natuurlijk ook mee.
Dat wordt een echte IJslandse honden happening in Noorwegen!
De rugzakjes van de videoclip van Gre Parelmoer(mijn alterego) hebben we nog en komen nu goed van pas. Of zullen we eerst nog weer moeten oefenen?

Gezocht oppas huis Pieterburen

We gaan naar Noorwegen met het vrouwtje en met onze Finkie! En ook met Dux en Duna en hun baasjes…  Dat worden weer veel mooie foto’s en vrolijke avonturen. Alhoewel het vrouwtje aan het laatste wel twijfelt want zij vindt het doodeng. Wij weten niet waarom.

Dus denk jij, Pieterburen, het Hoogeland(frá Hálendi), Groningen, daar wilde ik altijd al een keer naartoe, dan is dit jouw kans! We hebben een grote achtertuin, waar jouw hond(en) vrij mag en kan loslopen. En er zijn overal losloop gebieden hier in de omgeving. En wat dacht je van een dagje Schiermonnikoog? Ameland of Borkum? Allemaal heel dichtbij. De mooie strandjes langs het Lauwersmeer niet te vergeten.

Puppynieuws:
Zusje Esky is zwanger van tenminste vier pupjes en zusje Dagrun is inmiddels bevallen van 7 mooie pupjes.

En tot slot zijn wij verdrietig, want kort geleden is ons lieve vriendje Gabbertje overleden, hij werd 15 jaar, bijna 16.
Hij was waarschijnlijk een kruising IJslander-Vlinderhondje en erg verliefd met HKH Freyja II. Wij wensen zijn vrouwtje Carola Kesteloo veel sterkte toe.

10945062_10205194342050015_1235941995868096774_o

Rust zacht lieve Gabber…

Gabber en Carola

Gabber met Carola Kesteloo (creatieve tekstschrijfster en businesspartner, zie haar website )

 

 

Leave A Comment