5 mei 2022

Pupjes IJslandse Hond beschikbaar!

Pup IJslandse Hond beschikbaar

Heyhey!

IJslandse Hond, Pupjes beschikbaar.

Ik ben Reddi. Zo heet ik, maar ik ben ook EddieRedditogo voor een nieuw fijn lief huisje.

Wie wil mij graag mijn baasje(s) worden?

Ik ben van het ras IJslandse Blafkees, maar mijn vrouwtje zegt dat ik dat niet zoveel doe, dus dat valt nog mee.
Zes weekjes oud ben ik nu en ook al zindelijk. Vind je dat niet knap! Oh ja en ik ben een mannetje, een heel mooi mannetje. En met jouw vakantie mag ik gerust nog in Pieterburen blijven.

Ik ben in huiselijke kring opgegroeid

Veel socialisatie avonturen staan mij nog te wachten. Ik ga nog naar de kipjes, de paarden. En met andere hondjes kennis maken. Nog heel veel kinderen die langs komen om mij en mijn broertje en zusjes te knuffelen. En dan heb ik wel gehoord dat we nog 'stadje gaan lopen'. Dan kom ik natuurlijk van alles tegen: auto's, fietsers, brommers, treinen. Ik kan niet wachten! Gelukkig mag ik ook om de dag wel minstens een dagje rusten.

Ik eet nog alle dagen een lekker bordje pap

Maar harde puppy brokjes van Eukanuba ben ik ook erg gek op, jammie. Mijn mensenvrouwtje koopt ook van die kluifjes, van witte harde huidjes maar dan met zalmsmaakje eroverheen. Dan roept ze altijd met een hoog piepstemmetje "PuppyBereClub kauwmomentje!". Nou dan komen we wel hoor! Soms gaat ze er ook nog bij klappen met de handen, nou dan is het echt serieus, dus dan gaan we zelfs rennen!

We hebben bij ons twee bossen. Echte verstoppertje bossen voor IJslandse Honden

Vooral het grote bos is erg spannend want daar zijn ook allemaal Bambi paden. Onze mama Skaga heeft ze ons allemaal laten zien. Ze heeft ook samen met tante Bera puppykuilen gegraven en daar kruipen we ook erg graag in. We houden ons dan muisstil. Maar ja ons mensenvrouwtje is ook heel slim en die vindt ons toch wel altijd hoor. Dan komen we gewoon heel lief tevoorschijn.

Delen is heel lief

Voor info: info@frahalendi.nl of 0623161597(ook WhatsApp) Volg ons ook op onze facebook privépagina of op onze facebook kennelpagina
Kijk ook voor meer info bij geboren nesten hier op deze frá Hálendi website. Ons volgende nest wordt verwacht halverwege juni van onze Twirre Frida
Laat je hier nog een lief berichtje voor me achter?

#ijslandsehond #islandhund #icelandicsheepdog

Leave A Comment