6 augustus 2017

Rock & Rollweekend

Wat een druk/optreed/Bed&Breakfast/Fotografie/pupweekend/pupkijkers had zullen worden ging natuurlijk met de puppy’s niet door, omdat Miss Bera haar zwangerschap helaas niet zo mocht zijn. Maar alle andere dingen gebeurden wel, ook de pupkijkers kwamen toch gezellig logeren en wij hadden onze lieve oppas met haar eigen hondjes toch gevraagd te komen om onze zaken in de B&B waar te nemen en om onze dames te verzorgen en zo gezegd zo gedaan. Vreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeselijk druk, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel kilometers gereden, volgens Finkers wel 475 kilometer. En ook kilometers gewandeld met alle vijf hondjes, gasten en vriendin Angelique. Oh zo gezellig!


Bruidsfotografie in Heemskerk

Bruidspaar met IJslandse honden

Bruidspaar Ronald en Cindy met hun IJslandse hondjes Noeschka en Lotta

Gre Parelmoer Peizerjaarmarkt 2017

Gre Parelmoer haar kleine Hartendiefjes!

Optreden Gre Parelmoer op de jaarmarkt in Peize met vijf IJslandse honden hartendiefjes, Miss Bera, HKH Freyja II, Spretta, Runar en Drekie.

ijslandse honden in Peize Groningen

Angelique, onze vriendin met de kudde vrolijke mooie IJslanders

Angelique, onze vriendin, kwam ons versterken tijdens ons drukke gezellige weekend! En onze dames zijn helemaal gek op haar en op haar IJslandse pretty hondjes!

Gre Parelmoer Peizer jaarmarkt 2017

Gre Parelmoer en haar hartsvriendin Wietske en hun berggeitjes in Peize!

En natuurlijk Gre’s hartsvriendin Wietske en bergbokje Wieger en bergeitje Hottie.

 

4 Comments

 1. Ronald en cindy 6 augustus 2017 at 22:47 - Reply

  Je heb fantastische foto’s gemaakt, van wat wij gezien hebben, daarvoor dank.

 2. susanne 6 augustus 2017 at 23:13 - Reply

  Eine so wunderschöne HP, so tolle Hund, ich liebe Miss Bera mit ihren dicken Pfötchen <3 Ich wünsche mir einen Welpen von ihr zu haben ;) <3

 3. Paula Baas 7 augustus 2017 at 06:59 - Reply

  Het was een geweldige dag, zo fijn om op de dames te mogen passen en met de foto shoot als assistent samen met me vriend en het bruidspaar te mogen samenwerken. Super top dankjewel nogmaals. En ook ik zie graag de foto’s tegemoet.
  Super dikke knuffels en groetjes van Paula en richard

 4. Angélique 7 augustus 2017 at 20:44 - Reply

  Heerlijk weekend bij de Koningin van Pieterburen gehad. Prachtig om de vijf honden bij elkaar te zien en hoe goed zij met elkaar omgaan. Rùnar is centimeters hoger als hij temidden van ‘zijn dames’ is en heeft flink spierpijn in de poten. Heerlijk uren ook met Astrid en Wim doorgebracht, fijne wandelingen met alle honden en Astrid gemaakt en het was geweldig om Gré Parelmoer te zien optreden op de super gezellige jaarmarkt in Peize. Top! Bedankt voor alles!

Leave A Comment