21 januari 2019

Snowflake Loki arrived!

whatsapp image 2019-01-19 at 22.08.35

Loki Fox Meadow Hjalmberi Lokasson has arrived and is feeling well between his new girlfriends. Its quit a story, how the arriving day went, but at the end all went well and positive.
whatsapp image 2019-01-19 at 22.09.09(2)whatsapp image 2019-01-19 at 22.09.09(3)

Het verhaal:
Aan een vriendin, waar Loki hoogstwaarschijnlijk gaat wonen, vertel ik vanavond dat onze nieuwste aanwinst een kruising is van een angora konijn, een sjiewawwa, vlinderhondje en een sneeuwtijger. Zacht, superzacht, heel aaibaar en pittig niet onderdanig eigen willetje en heel mensgericht.
24 uur eerder:
We downloaden de flighttracker en zodra ik het vliegtuig zie opstijgen krijg ik een misselijk weeïg gevoel in m’n buik. Ik doe de pc’s uit, maar kan het toch niet laten zo nu en dan opnieuw de brut aan te doen en toch te kijken. Om 3 uur s nachts val ik in slaap en de wekker gaat om 6 uur. Ik jump er gelijk af, val bijna om van de duizeligheid en voel me brak, maar weet ook dat als ik liggen blijf en nog vijf x een klap op de wekker ga geven ik waarschijnlijk nooit meer wakker wordt. Voor Finkers geldt hetzelfde. Dus de dag begint.
Om iets over half zeven landen de pupjes. Om 7 uur vertrekken we naar bestemming optreden en kwartier te vroeg zijn we er. Mijn vriendin Hetty gaat Loki van afhalen van het vliegveld. Maar om kwart over 9 belt ze op, ze heeft een flinke aanrijding gehad, gladheid op de weg, mankeert zelf gelukkig niks, wel de auto in de prak. Auto afgevoerd en met leenauto huphup toch naar Schiphol! Ik schakel weer om naar mijn altijd vrolijke alterego Gre Parelmoer. In een van de volgende pauzes hoor ik dat er twee uur vertraging is bij de douane. Pfffff, heftig hoor. Dan eindelijk zie ik knuffel foto’s voorbij komen. Maar ook een kleine bench, ik denk er maar niet teveel over na. 7 uur vliegen en dan in totaal 19 uur vast zitten, waarvan ik toch mag hopen dat de diertjes tussendoor wel es uitgelaten worden. Ik ga weer optreden. (Gelukkig hoorde ik in een pauze dat de pups wel uitgelaten worden waarschijnlijk, dus ik maakte me wat minder zorgen.)En dan eindelijk om ongeveer 6 uur ’s avonds komt knappe Loki aan in Pieterburen.
Wat een zijdezacht sneeuwvlokje. Bambi Skaga springt van vreugde met vier pootjes tegelijk de lucht in! En ook HKH Freyja II is op slag verliefd. Miss Bera houdt alles als rechercheur eerst even goed in de gaten en bromt hier en daar wat en kijkt me dan heel wijs aan en gaat eerst maar es vanaf de bank alles bekijken.
Wat een rijkdom. Jo-Ann, dank je wel voor alle goede zorgen en wij zullen goed op Jongeheer Loki passen. En dankjewel Coen en Linda en Ingeborg voor alle begeleiding en Esther voor het oppassen thuis. En natuurlijk Hetty voor de rit naar Schiphol.
En voor wie Loki Fox Meadow Hjalmberi Lokasson willen volgen op facebook, hij heeft een eigen pagina: Loki Fox Meadow Hjalmberi Lokasson
Nog twee leuke fimpjes!

Wandelen in Wehe den Hoorn[wpvideo Ef0hHkPx]

Finkie helpen in de keuken![wpvideo HryWDZIh]

Leave A Comment