26 februari 2018

Spannende tijden

-18 in t verschiet en +40 voor de liefde! 
Jaaaaa Miss Bera is loops.
Vanmiddag tijdens onze barre wandeling in het Hertjesbos kwam Miss Bera al een mooie hond tegen waar ze op slag verliefd op werd. Staartje opzij en uitdagen met haar verleidelijke hoge piepblafjes. Gelukkig was het een grote hoge hond, dus makkelijk was het niet en natuurlijk mocht het (heel gemeen) ook niet van ons. We zaten net op een telefoontje van de dierenarts te wachten om te horen hoe hoog haar bloedwaardes waren. Nou zo te zien er klaar voor. Hm nog niet helemaal, maar toch zijn de waardes al wel flink aan het stijgen, dus:
De koffertjes staan al klaar om morgen te vertrekken naar Bera’s grote vriend, waar we dan ook een paar dagen blijven logeren. Wat een spannende tijd breekt er nu aan!
Als alles goed gaat volgens dan verwachten wij begin mei een nestje en wij hebben er heel veel zin in, eindelijk weer puppygeuren in huis, heerlijk… 
Wordt vervolgd…
HKH Freyja II en Miss Bera

Met Elska, het pupje van Sylke en onze kleinzoonhond Duke gaat het voorspoedig, ze groeit als kool! Ze weegt al 1050 gram!
Elska van Sylke en Duke

En van ons opvanghondje Yssie, die nu in Duitsland woont gaat het ook heel goed, ik kreeg vandaag van haar een leuke selfie!

Yssie Icelandic dog

YssieSelfie

islandhund icelandic sheepdog ijslandse hond

Yssie, der schöne Islandhund, 15 jahre alt.

Leave A Comment