5 november 2017

SPUUG!

dasjagoud NOVEMBER 2017Inmiddels zijn de 1e honderd boekjes verkocht en ik denk al wel wat meer inmiddels terwijl ik dit blogje schrijf. Het gaat zelfs mee in een Kerstpakket, ssssst, ik mag niet zeggen waar… Wil jij nou ook dit boekje in jouw Kerstpakket? Even bellen 0623161597
Of mailen naar info@koninginvanpieterburen.nl

Wat leuke nieuwtjes:
Zondagmiddag 12 november presenteer ik het boekje in het Dorpshuis te Pieterburen(Hoofdstraat 105) aanvang 15:00 uur. Entree gratis.
Het boekje is verkrijgbaar deze dag voor € 10,-
Zaterdagavond 25 november in de bovenzaal van de Gouden Karper(Hoofdstraat W 5) in Winsum(Gr), tijdens de Ladies Night, aanvang 20:00 uur. Geef je snel op bij Deborah: 0595744060   vol=vol
Zaterdag 9 december, de hele dag, ben ik aanwezig op de Winner met mijn boekje en met Miss Bera in de stand van de IJslandse honden vereniging.
Als HKH Freyja II zich goed voelt komt ze misschien ook mee. Ze is wel een seniortje, dus ze mag nu wat vaker afzeggen.
Voor wie het gevolgd heeft met Freyja, het gaat nu stukken beter met haar, eerst kennelhoest, toen onstoken schouders, niet van het hoesten want dat deed ze niet, wel waarschijnlijk van het verstappen in een diepe tropische waterkuil. Ze zag het niet aankomen, ik zag haar schrikken, ik zie het hopeloze bekje, helphelp, nog voor me. Misschien ook wel van het keiharde snurken, wat nu gelukkig minder is. Ik wist niet dat honden ZO hard konden snurken, als een boormachine en dan een hele grote. Finkers is er niks bij. Al met al is ze onder controle bij twee lieve dierenartsen en gaat madammeke weer de goed kant op. En Miss Bera is zo lief voor haar, ze heeft het wel door, ze voelt het en let extra op, en waarschuwt mij als ze te ver achter blijft bij het wandelen. Deze week uren lang geslenterd langs de paddestoelen in Slochteren en de dames sjokken dan rustig mee en ook Freyja kon het goed volhouden. Heerlijk wat hebben we genoten met z’n allen. Lekker nog even gedikkedakt in het Koetshuis en toen voldaan weer huiswaarts.

IJslandse honden in Slochteren

Een Vossehutje…

 

IJslandse honden in het Slochterbis

Onze fotomodellen fotograferen is niet altijd een makkie!

IJslandse honden Fraeylemaborg

Wij zijn er nu ingepropt! Omdat wij op vosjes lijken…

 

Hazelnoothuisje

En toen vonden we zomaar een Hazelnoothuisje in het Slochterbos.

 

Schrijf je even een leuke reactie hieronder?

Leave A Comment