14 maart 2017

TEUN

Het wordt wel weer tijd voor een blogje! We hebben genoeg beleefd en laten we starten met het avontuur van vandaag.
We gaan naar de zon en die schijnt in Feerwert, bij onze vriend en vooral de vriend ook van Miss Bera, Piet. Piet woont op een prachtige boot en Bera voelt zich altijd heel gelukkig als ze daar overheen mag rennen en natuurlijk ook in het water plonsen, dat is nog wel het allerleukst natuurlijk. We nemen de fototas mee en als we aankomen dan moeten we beslist naar de Allersmaborg in Ezinge, want daar zijn de crocussen al volop in bloei.
In de hoge bomen om de borg zitten allemaal reigers te broeden op hun nesten. Ik had het nog nooit eerder gezien, ik dacht eerst ‘hey wat een slanke krijsende ooievaars’.
Heerlijk lopen we rond en ook vergeten we onze fotomodellen niet en HKH Freyja II en ook Miss Bera doen weer goed hun best, echte super modellen. Maar dan!
Echt waar gebeurd:
Finkie: “Kijk uit jongens daar loopt een wild zwijn!”
Ik erger me dood en zeg nog schei toch uit met die domme grapjes… Piet zegt niks, nou ok zachtjes “Nee joh” en hij mompelt nog wat “ze is te klein” Finkie “Nou ik ga naar de auto, doehoe.” Ik zie in de verte wel wat zwarts huppelen met een klein kwispelend wit pluimstaartje en ik zie ook de eigenaar een eindje verderop… Dus natuurlijk een klein hondje. Mijn eigen honden krijgen het ook in de gaten en lopen al wat vooruit. Weer hoor ik Piet zeggen “Ze is wel wat klein, nee dat is ze niet.” Ik snap er niet veel van , van het gemummel en denk ik zal toch m’n bril maar es opzetten, want eerlijk is eerlijk, als je ZESTIG bent dan zie je echt alles niet meer zo scherp. Nou wat ik dan zie! Ik kan m’n ogen, m’n bril dus, haast niet geloven. Whahaha een klein varkentje! Ik breng snel de hondjes naar de auto naar Finkie, die later natuurlijk wel weer stiekum komt kijken om wat making-off foto’s te maken en Piet vraagt inmiddels of we ‘Teun’ op de foto mogen zetten! En dat mag, wat een kadootje!

Meet TEUN Teun FBMiss Bera Model FBHKH FReyja II Ezinge Allersmaborg 2017Beautiful Bera FBReigers Allersmaborg Ezinge

 

Leave A Comment