7 december 2023

Camperreizen!

Pulli Icelandic Sheepdog puppy Christmas in Poland

Pulli, The Icelandic Sheepdog puppy has a Christmas wish.

While I’m writing this, we are preparing our next campertrip to Sweden, I’m thinking of puppy Pulli.

And in the breaks I like to play with my photoshop. This time I want to ask you all to share this Christmaswish from little Pulli.
He is still living now in Poland, with his breeder Mariusz, but he is longing to sit on your lap next year and be cuddled every day. He is seven weeks old now and ready to go  next week, when it is in Poland, or beginning of februari when it is in the Netherlands. And traffeling is not a problem. Or you visit beautiful Poland or Mariusz can come half way and we can help also. If you are interested don’t hesitae to write us or send a message with WhatsApp (oo31623161597) astridingridwevers@gmail.com

Stay tuned for our Swedish stories.

Its snowing and freezing overthere, so we will have a lovely white Christmas. Our girls love to run in the snow, they will have again the time of there live!

With my Icelandic Sheepdogs again in Sweden

Last year in Sweden, together with my Icelandic Sheepdog Ladies.

Terwijl ik dit schrijf, zijn wij bezig met de voorbereidingen voor onze volgende camperreis naar Zweden en denk ik aan pupje Pulli.

En in de pauzes speel ik graag met mijn Photoshop. Deze keer wil ik jullie allemaal vragen om deze kerstwens van kleine Pulli te delen. Hij woont nu nog in Polen, bij zijn fokker Mariusz, maar verlangt ernaar om volgend jaar bij je op schoot te zitten en elke dag geknuffeld te worden. Hij is nu zeven weken oud en klaar om volgende week naar zijn nieuwe baasjes te gaan, als het in Polen is, of begin februari als het bijvoorbeeld in Nederland is. En het reizen is geen probleem. Of je bezoekt zelf het mooie Polen of Mariusz kan halverwege komen en wij kunnen ook helpen. Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om ons te schrijven of een bericht te sturen met WhatsApp (oo31623161597) astridingridwevers@gmail.com

Hou ook onze Zweedse verhalen in de gaten.

Het sneeuwt en vriest in Zweden, dus we krijgen een heerlijke witte Kerst. Onze meisjes houden ervan om in de sneeuw te rennen, ze zullen weer de tijd van hun leven beleven! We hebben er erg veel zin in! We gaan ons huisje weer sfeervol inrichten en met onze vrienden om de dag voor elkaar koken net als vorig jaar.
Heb 2 curvers vol met lekkers en versiersels, lichtjes, kerstservetjes, lekker ook voor de hondjes. Kortom wij zijn er klaar voor!

 

Leave A Comment